Hellre en fettsugning i Umeå än att göra en utomlands!

Det har blivit jättepopulärt att åka utomlands och plastikoperera sig och personligen förstår jag inte hur man vågar, efter allt man har hört och läst. Jag säger ingenting om att operera sig men att göra det i ett annat land tycker jag känns lite så där. Om jag skulle ge mig på att plastikoperera mig skulle jag göra en fettsugning i Umeå, dinplastikkirurg.se. Anledningen till att jag vill göra det här hemma i Umeå är för att jag tycker att det känns mycket tryggare och nära hem!

Fettsugning är populärt eftersom det är en enkel operation och kan leda till stora förbättringar i kroppen. Det sker ofta i buken, på lår, höfter och rumpa, och avser att ta bort oönskade fickor av fett som annars är svåra att bli av med. Ett litet snitt görs i det område du vill förbättra och fettet sugs genom den av en plastikkirurg. Kostnaden för en fettsugning beror på hur mycket fett du behöver ta bort och vilken del av din kropp som du vill förändra. Efter en fettsugning förväntas du få svullnad, blåmärken, och domningar. En fullständig återhämtning kan ta från fyra veckor till sex månader.

OM två månader ska en god vän flyga till Thailand och göra om sig lite, själv stannar jag i Umeå och funderar på vad jag ska hitta på.