I Kalmar hos en frisör och sedan ut till flyget.

Snart, så fort mitt besök hos en frisör i Kalmar är färdigt, ska jag äntligen resa iväg. Jag och en kompis har pratat om detta så länge och nu ska det bli av. Jag var tvungen att fixa en tid hos en frisör också eftersom håret var lite risigt. Det brukar ju inte bli bättre av massor med sol och salta bad! Jag ska dessutom dyka och snorkla ganska mycket och det sliter på håret. Kanske blir det att hyra en moppe eller motorcykel och det är inte heller snällt mot håret. Bäst att ge det bra förutsättningar redan innan man åker! Jag fick lite tips och köpte även en bra inpackning. Flygplatsen ligger precis i utkanten av Kalmar så snart sitter jag på planet mot Köpenhamn! Här kommer ett tips för dig som vill gå till en frisör i Kalmar, movement-kalmar.

Mitt hår blev jättefint och kanske lite kortare än jag först tänkt. Nu bär det av mot Thailand i hela två veckor! Jag som älskar deras mat och även den inhemska ölen. Det finns mycket vacker natur också fast det har blivit så mycket turister där, de senaste 20 åren. Då jag besökte södra delen av landet i början av 90-talet såg allt mycket annorlunda ut.