Restaurang med betonginredning.

Nu ska jag berätta om ett kul besök jag gjorde förra veckan. Som några vet är jag ute och reser och trillar in på de mest märkliga ställen ibland. Jag skulle luncha och fick en restaurang rekommenderad av en lokal invånare. Den skulle tydligen vara byggd i betong (inget ovanligt i det) och även ha inredning i betong. Ingången till restaurangen såg nästan ut som en ingång till en grotta. Det var fullt med växter och grönska och man fick känslan av att kliva in i ett sorts paradis. Till och med några fjärilar hade hittat in i den tropiska värmen. Nästan all inredning var i betong och glas. Hela taket var glas! Jag har aldrig sett dess like faktiskt. Möblerna var också gjutna i form av sköna soffor med massor av färggranna kuddar och tyger. Det är svårt att beskriva med ord! Här kan du läsa mer om betong, betongpoolen.nu. Det vore skönt att ha ett uterum som påminner om detta, gärna med vatten som rinner nerför en vägg också. Förutom att det var en upplevelse bara att få se allt detta, kan jag säga att maten smakade ljuvligt gott. Jag tog en rätt med mycket kokos, koriander, chili och thaibasilika. Det var kyckling också så klart! De serverade stora härliga och isiga drinkar och jag valde en som innehöll banan, mycket gott!