Restaurang Öland

Välkommen till den kanske mysigaste och mest genuina restaurang du kan hitta på Öland. Här kan du ta del av hela havets läckerheter och frossa i allt vad heter fisk och skaldjur. På menyn i vår restaurang på Öland kan du välja och vraka precis efter tycke och smak. Låt dina smaklökar komma på en ordentlig fest hos oss.  

Allting lagas från grunden i vårt kök 

För att vi vill och för att vi kan så tillagar vi all mat i vårt eget kök, varje dag, året runt. I vår restaurang på Öland ska du mötas av vällagad mat som du inte bara vill äta en, två eller tre gånger utan någonting du helst vill äta varje dag. All mat vi lagar tillagas på de bästa råvarorna med det lilla extra. Att äta hos oss ska få dina smaklökar att jubla och leva som att det vore livets sista måltid. 

Så mycket mer än bara en måltid 

Att besöka vår restaurang på Öland är inte bara ett restaurangbesök. Hos oss får du verkligen uppleva vad riktigt mat är och hur den ska smaka. Fisken och skaldjuren du kan frossa i är nyfiskad och nytillagad. Varje dag går vår fiskebåt från hamnen för att kunna leverera alldeles färsk fisk till oss. V 

En restaurang på Öland med allt som efterfrågas 

Vårt sortiment genom åren har ökat och idag kan du även köpa med dig fisk och skaldjur hem. Utanför Kårehamns fisk & havskök restaurang på Öland kan du besöka vår fiskbutik som erbjuder mängder av urgoda läckerheter från havet. Till detta kan du även köpa med dig vår egengjorda och nog så populära räkröra, kräftröra, skagenröra och aioli. I butiken finner du även mängder av olika ostar, marmelader, kex och andra tillbehör. Du kan med andra ord handla allt du behöver för en riktig pangmåltid.