Stannar kvar i Växjö och går på underhållning istället för att resa.

Ännu en gång har ödet spelat oss ett spratt. Vi hade beställt en resa till Spanien i höst men den blir det ingenting med. Vår lilla son har blivit sjuk och dessutom opererat sig och får därmed inte flyga. Givetvis stannar vi hemma i Växjö och ser till att han blir frisk. Vi kan alltid åka senare i vinter och dessutom finns det underhållning även i Växjö! Jag ska upp till sjukhuset idag och se om han får komma hem men det kunde dröja tills imorgon sa doktorn. Kanske bäst att jag tar med lite godis och underhållning till grabben, han har nog väldigt tråkigt där har jag en känsla av. Stackars unge, det första han tänkte på var att vi inte skulle kunna resa, som om det var det viktigaste. Nej, vi lider inte alls av att vara kvar i här. Vi ska faktiskt få en kulturell dos och har bokat en kväll med underhållning i Växjö, regionteatern.se. Nu ska jag iallafall få ändan ur vagnen och ta mig ut och köpa något roligt till lilleman, innan jag åker dit och hälsar på. Min man kommer lite senare eftersom han är iväg på ett jobb i grannstaden.