Tillbaka i Stockholm för att installera nya värmepumpar!

Det har varit tre härliga månader i Thailand men nu är jag alltså tillbaka i Stockholms kyla igen. Varför då kan man undra? Det är nämligen så att de två restaurangerna jag har här ska få nya värmepumpar. Mina anställda tyckte jag skulle komma hem och ordna med det och ta emot firman som ska fixa detta. Jag hade också en del annat som var tvunget att göras på plats annars brukar jag stanna längre utomlands. Här kan du läsa mer om värmepumpar i Stockholm

De värmepumpar som redan fanns installerade hade gjort sitt och var ganska gamla. Det känns skönt att få nya, fina och rena. Det är inte bara i Stockholm som jag har matställen utan även i Thailand, fast där finns bara AC installerad. Det är så varmt där, speciellt just nu. Alla restaurangerna tillhandahåller billigt och bra käk från det asiatiska köket. Mina anställda gör mat på samma sätt som de har gjort i sina hemländer och ingen försvenskning sker i grytorna. Ska det vara så ska det! Nu ska jag iväg och träffa firman och vi ska se till att värmepumparna kommer på plats. Det har inte blivit så många timmars sömn sedan jag landade i ett regnigt Stockholm.